Spot Tarieven

Spot tarieven

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat u alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is. Met onze “Spot Rates” module kunnen snel losse tarieven worden opgevraagd bij transporteurs als er bijvoorbeeld geen contracttarieven beschikbaar zijn. 

Waarom?

Soms is er een tarief nodig voor een incidenteel of projectmatig transport waar nog geen tarieven voor zijn afgesproken. De verleiding is groot om slechts bij één bekende transporteur tarieven op te vragen omdat het tijdrovend is om meerdere transporteurs aan te schrijven of te bellen. Hierdoor krijgen verladers niet de beste optie qua prijs, snelheid en kwaliteit.

Hoe werkt het?

In alpha-TMS kunnen verladers zelf bepalen welke transporteurs toegang krijgen tot hun vrachtomgeving. De transporteurs kunnen op hun beurt aangeven of ze interesse hebben in spot aanvragen, en voor welke routes of landen. Met de Spot Rate module kunnen makkelijk spot aanvragen worden uitgezet bij uw transporteurs. 

Zij ontvangen een notificatie en kunnen een transportprijs afgeven in alpha-TMS. Alle ontvangen tarieven worden overzichtelijk weergegeven. Hieruit kan de beste aanbieding geselecteerd worden. In combinatie met de Order module kan een transportorder geplaatst worden. De transporteur ontvangt direct een notificatie van de order, en overige transporteurs ontvangen automatisch een afwijzing met feedback.  

Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis proefperiode we altijd de terugverdientijd.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis