Xdock EDI Connectivity

Naadloos samenwerken met uw logistieke dienstverleners

Xdock EDI Connectivity

EDI/API-verbindingen tussen systemen van verladers en logistiek dienstverleners reduceren handling op gebied van transport ordermanagement en offerte aanvragen. Verladers en logistiek dienstverleners profiteren van deze verbindingen door het reduceren van tijd en fouten, met als gevolg lagere operationele kosten.

Xdock ontzorgt

Nu kost het opzetten en onderhouden van deze EDI/API-verbindingen de IT-afdelingen van verladers veel tijd. Geen van de verbindingen is hetzelfde, dus voor iedere logistiek dienstverlener is een ander format of protocol en daarmee maatwerk nodig. En wanneer alles net staat, besluit de operatie weer met andere logistieke partijen samen te werken.

IT is een hulpmiddel om verladers en logistiek dienstverleners aan elkaar te verbinden om daarbij operationeel werk te reduceren. Het kan in onze visie geen barrière worden (vendor lock-in) in de keuze met wie u het beste samen kan werken. Xdock lost dit probleem op en geeft u flexibiteit.

Profiteer direct van de Xdock functionaliteit

Verladers die gebruik maken van alpha-TMS profiteren direct van de Xdock functionaliteit. Indien uw eigen ERP systeem voldoende TMS-functionaliteiten bezit en er geen behoefte is aan een TMS, is het ook mogelijk om uw systeem direct aan te sluiten op Xdock. Ook kunnen wij logistiek dienstverleners helpen met uitdagingen om te verbinden met hun logistieke partners.

 

IT moet een hulpmiddel blijven om een goede operationele klik tussen verladers en logistieke dienstverleners verder te automatiseren in een structurele samenwerking


Eén enkele EDI/API-verbinding

Middels Xdock staan verladers in direct contact met iedere mogelijke logistiek dienstverlener. Xdock zorgt ervoor dat de communicatie tussen alle partijen gestroomlijnd en zonder verwarring tot stand komt op de manier die het beste bij de partijen past.

De belangrijkste kracht van Xdock is het digitaal bereiken van al uw logistieke dienstverleners met één enkele EDI/API-verbinding (namelijk die met Xdock) en daarmee ontzorgen we IT-afdelingen.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis