Intergratie Vervoerders

Integratie Vervoerders

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat u alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is. Wat verladers altijd van ons cadeau krijgen, is integraties met transporteurs. Wij doen dat kosteloos, als transporteurs dat willen. Hiervoor gebruiken we onze “Xdock” module. 

Waarom?

Alle branches digitaliseren steeds meer. Steeds meer transporteurs hebben een eigen portal waar verladers handmatig of digitaal de orders invoeren. Handig, want verladers doen dan hiermee een deel van het werk van de klantenservice van de transporteurs. Als er veel transport is worden er EDI’s of API’s aangelegd tussen de systemen van verladers en transporteurs. De verbinding naar iedere transporteur moet door de IT-afdeling van een verlader gemaakt en onderhouden worden. Connecties met (meerdere) vervoerders kosten tijd en geld. Dit is verleden tijd bij het gebruik van alpha-TMS.

Hoe werkt het?

Transporteurs die een API of EDI willen, worden door onze experts snel, veilig en kosteloos aangesloten op alpha-TMS via onze Xdock module. Wij zijn flexibel wat betreft data protocollen en passen ons aan op wat het beste werkt voor de transporteur. Na het ontwikkelen en testen wordt de verbinding live gezet. Er kan dan orderinformatie, orderstatussen en afleverdata uitgewisseld worden. Wat precies wel en niet mogelijk is, hangt af van het systeem van de transporteur. Hèt grote voordeel van het werken met alpha-TMS en de verbindingen via XDock, is dat een verlader dus nooit hoeft na te denken over API’s met transporteurs. 

Het is ook mogelijk om Xdock stand-alone te gebruiken als er geen functionaliteiten van alpha-TMS nodig zijn. Een verlader kan zijn systeem direct aansluiten op Xdock en krijgt met één API verbinding toegang tot iedere aangesloten transporteur. 

 

Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis proefperiode bepalen we altijd de terugverdientijd.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis