Over Ons

Wij innoveren, optimaliseren en automatiseren Transport en Logistiek

Onze missie

Met een unieke combinatie van marktkennis, proceskennis en softwaresystemen, helpen wij verladers vanuit een onafhankelijke positie met innoveren en het realiseren van doelstellingen op het gebied van transport en logistiek.

Duurzaam Transport Inkopen & Organiseren

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het is een onderwerp dat bij het inkopen en organiseren van transport steeds vaker belicht wordt door verladers. Wij vertellen u graag hoe u duurzaamheid onderdeel kunt maken van uw transportactiviteiten en waar Transinnovate kan ondersteunen … (lees meer)

2021
Als gevolg van de uitbreiding van diensten en ontwikkeling van software de afgelopen jaren, besloten Peter en Michiel om Transport Tender en Aerovantage samen te laten smelten in de Transinnovate Group.
2019
Het data-gestuurde inzicht geven in kansen zorgde voor steeds meer vragen van klanten op gebied van grip, overzicht en controle. Om deze reden is alpha-TMS gelanceerd, een compleet laagdrempelig transport management systeem.
2016
Na het afronden van een aantal succesvolle zeevrachtprojecten is in samenwerking met een klant poseadon-TMS ontwikkeld. Poseadon is laagdrempelige transport management software specifiek voor zeevracht.
2015
Het gebrek in de luchtvaartsector aan een geïntegreerde aanpak van R&D, product-innovatie en business development was aanleiding voor Michiel Selier om Aerovantage op te richten.
2013
Het ontwikkelen van innovatieve software om transporttarieven te analyseren en kosten te besparen, was aanleiding voor Peter Struiwigh om Transport Tender op te richten.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.