Innovation Consultancy

Wilt uw bedrijf bijdragen aan het veranderen en innoveren van de transport- en logistiekindustrie?

Innovation Consultancy

Innoveert u om de transportsector veiliger, schoner en kosteneffectiever te maken? Dan kan Transinnovate uw partner zijn om uw innovatie werkelijkheid te maken. Onze overkoepelende ambitie is om de logistieke sector te veranderen en in alle aspecten ‘smart’ te maken. Naast het slimmer inzetten en combineren van bestaande voertuigen, logistieke partners en hun netwerken dragen we ook graag bij aan de toekomst.

Maatschappelijke uitdagingen

Dit betreft bijvoorbeeld innovatie voor vervoersmiddelen, IT, procesinnovatie en andere vooruitstrevende oplossingen. Zo houden we de sector relevant en competitief, binnen de kaders van maatschappelijke uitdagingen op gebied van klimaat en mobiliteit.

Onze overkoepelende ambitie is om de logistieke sector te veranderen en in alle aspecten 'smart' te maken.

Wat we doen:

Uiteenlopende innovaties

In de afgelopen jaren hebben we diverse bedrijven ondersteund met uiteenlopende innovaties, zoals hybride-elektrisch vliegen, groene voorstuwing voor de grote scheepsvaart, gebruik van recyclebare materialen, effectievere bosbrandvliegtuigen, opslag en transport van waterstof, autonome auto’s en drones. 

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis