Order Management

Order Management

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat u alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is. Met onze “Order” module kunnen transportorders snel geplaatst en vervolgens ook gemanaged worden. 

Waarom? 

De meeste klantsystemen (ERP) houden op bij het versturen van een order via de email of soms middels een API, als dit überhaupt al kan. Ook worden verladers steeds vaker verzocht om orders te boeken in systemen van transporteurs. Door het werken in andere systemen en via de mail, raken verladers zelf het overzicht kwijt op openstaande acties en eventuele additionele kosten. Het is voor logistieke medewerkers belangrijk om te weten wat er speelt, wat urgent is, wat er gewijzigd is of wat er gewijzigd moet worden. Om proactief alle transportorders te managen hebben zij daarom behoefte aan overzicht in één systeem.  

Hoe werkt het?

Met onze “Order” module boekt u al het transport in één platform, en kunt u dit beheren met een “management by expection” filosofie. Transporteurs krijgen kosteloos toegang. Als transporteurs graag in hun eigen portal werken, verzorgen wij kosteloos een API integratie. Met alpha-TMS krijgt u dus direct een onbeperkt aantal API’s met transporteurs cadeau!

In het orderoverzicht wordt getoond hoe de prijs is opgebouwd, en welke extra kosten een transporteur in rekening heeft gebracht. Op de timeline van elke order is altijd transparant en traceerbeer wanneer er wat is afgesproken of gewijzigd. Ook kunnen documenten ge-upload worden zoals een CMR, Dangerous Goods Document of Proof of Delivery. 

Relevante gebruikers krijgen email notificaties van wijzigingen. Omdat er altijd consensus is tussen de verlader en transporteur is wordt factuurcontrole heel gemakkelijk! Via een download van alle orderdata of ons persoonlijke dashboard module kan performance eenvoudig geanalyseerd worden.

 

Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis proefperiode bepalen we altijd de terugverdientijd.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis