Tarieven vergelijken

Tarieven Vergelijken

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat je alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is.  Met onze “Find rates & Order” module krijgen gebruikers snel inzicht in de beschikbare tarieven voor een specifieke zending.

Waarom?

Omdat elke vervoerder zijn eigen sterkte heeft in ladinggrootte (groupage, LTL, FTL) en land or regio, is het vaak verstandig om met meerdere vervoerders samen te werken en contractafspraken te maken. Tarieftabellen van verschillende vervoerders wijken bijna altijd af qua indeling (staffel en postcode zones), en er zijn verschillen in toeslagen zoals brandstofclausule. Het gebrek aan transparantie maakt snel vergelijken van transporttarieven voor een specifieke zending tijdrovend en soms zelfs onmogelijk. Klantsystemen (ERPs en WMS systemen) zijn vaak ook niet in staat om dit goed te accommoderen om te vergelijken op totaalprijs. Dit leidt snel tot het maken van verkeerde keuzes bij het toewijzen van zendingen aan transporteurs. 

Hoe werkt het?

Voor een specifieke laadlocatie, bestemming en volume / gewicht worden de beschikbare transporttarieven met een druk op de knop gepresenteerd. In een grafiek en een tabel worden de totaalprijzen getoond van de beschikbare transporteurs, inclusief de geldende brandstoftoeslag en eventuele andere toeslagen die geselecteerd zijn. Ook de doorlooptijd wordt getoond. Uit de beschikbare tarieven kan voor iedere zending gemakkelijk en direct de beste optie geselecteerd worden. Met onze “Order” module kan dan direct een transportorder geplaatst worden. 

 

Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis proefperiode bepalen we altijd de terugverdientijd.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis