Integratie klantsysteem

Integratie Klantsysteem

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat u alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is. Hoewel alpha-TMS prima te gebruiken is (en binnen dagen up en running) zonder integratie met je eigen systeem, kan tijd bespaard worden door het integreren via een EDI / API verbinding.  

Waarom?

Klantsystemen (ERP’s of warehouse management systemen) bevatten vaak alle benodigde data om een transportorder te versturen. Het ontbreekt alleen meestal aan een effectieve transport management module, waardoor handmatig werk ontstaat na het boeken. Denk aan order afhandeling via e-mails of in portals van vervoerders. Hierdoor is minder tijd om goed naar kosten te kijken. Door de benodigde order data automatisch in alpha-TMS te laden middels een API wordt dubbele invoer voorkomen en is er tijd om transport goed te managen. 

Hoe werkt het?

Wij leggen een API verbinding tussen het systeem van verladers en alpha-TMS. Wij zijn zeer flexibel en kunnen met alle systemen verbinden die hiervoor geschikt zijn, zoals SAP, ORACLE, Microsoft Dynamics. We houden rekening de interne planningscyclus van de verlader en data security eisen. Zo zorgen wij voor een passende oplossing die getest wordt in een aparte omgeving voordat de verbinding gebruikt gaat worden. Als niet alle transportdata beschikbaar in een klantsysteem (bijvoorbeeld toeslagen) dan kunnen deze in alpha-TMS aangevuld worden.

Beschikbaar gestelde klantorders worden binnengehaald in alpha-TMS en kunnen handmatig of (deels) geautomatiseerd in transportorders worden omgezet. Het is mogelijk om meerdere klantorders te combineren, en zo transportkosten en CO2 uitstoot te verminderen.  

Als er geen tarieven beschikbaar zijn dan kan er direct een tariefaanvraag worden geplaatst in onze Spot Module. Omgekeerd kan alpha-TMS alle gewenste informatie uit de database terugsturen naar het klantsysteem. 

Snel een vraag?

Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis proefperiode bepalen we altijd de terugverdientijd.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis