Persoonlijk Dashboard

Persoonlijk Dashboard

Alpha-TMS is modulair opgezet, zodat u alleen betaalt voor die functionaliteit die echt nodig is. Met onze “Insights” module kan iedere gebruiker een gepersonaliseerd dashboard maken. 

Waarom?

Bij het managen en organiseren van transport hebben betrokkenen vaak verschillende taken en verantwoordelijkheden. Elk type gebruiker heeft behoefte aan andere informatie voor zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Om deze reden kan iedereen met toegang tot alpha-TMS snel en intuïtief een persoonlijk dashboard maken met onze Insights module. Met het dashboard van alpha-TMS wordt belangrijke informatie en opstaande acties direct inzichtelijk en toegankelijk.

Hoe werkt het?

Het dashboard werkt met widgets. Selecteer widgets die voor u als gebruiker van belang zijn. Stel deze dusdanig in zodat de relevante informatie over de juiste periode weergeven wordt. Doorklikken geeft direct toegang tot onderliggende informatie of openstaande acties. Denk bijvoorbeeld aan openstaande acties voor uw transportorders of tariefaanvragen. Het is ook mogelijk om informatie over transportkosten, duurzaamheid en bijvoorbeeld performance snel inzichtelijk te krijgen. Is de widget die u nodig heeft niet beschikbaar? Geen probleem wij kunnen deze altijd snel voor u realiseren.

Daarnaast is het altijd mogelijk om een complete data download te maken voor een bepaalde periode (MSExcel). Hierin staat alle relevante order informatie die te gebruiken is voor verdere analyses. 

 

Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

Tel: +31 172 74 00 90
E-mail: info@transinnovate.com

Enkele voordelen

Gegarandeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis trial fase bepalen we altijd de Return on Investment.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.
Snel een vraag?
Bel of mail ons direct. Onze adviseurs staan direct voor u klaar.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis