FMCG

Transinnovate en de FMCG sector

Zowel onze dienstverlening voor het slim inkopen van transport als onze transport management software zijn geschikt voor alle branches. Uiteraard zijn er per branche verschillende aandachtspunten op het gebied van transport.

In de FMCG branche zijn tijdsleveringen, supermarktleveringen en last mile leveringen vaak relevant. Er wordt daarom veel flexibiliteit geëist van de vervoerders. Logistiek dienstverleners die zich specialiseren op het gebied van FMCG en winkelleveringen maken voor veel bedrijven in deze branche het verschil. 

Met onze ervaring, markt- en proceskennis van de FMCG branche wordt een inkoopproces of TMS implementatie met Transinnovate altijd een succes.

Gratis Adviesgesprek

In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uw huidige logistieke setup, de bijbehorende complexiteit, uitdagingen en alle wensen op gebied van transport en logistiek. Aan de hand hiervan lichten wij onze transportmanagement filosofie toe en waar onze inkoop dienstverlening en/of TMS applicatie aansluit. 

Wij verduidelijken voor uw specifieke geval waar Transinnovate zich kan onderscheiden en waarde zal toevoegen. Indien er genoeg aanknopingspunten zijn worden eventuele vervolg stappen besproken. Soms kan de uitkomst van een gesprek zijn dat we een gratis benchmark uitvoeren op een relevant deel van het zendingsprofiel, wij noemen dit ook wel een QuickScan. We gebruiken dan onze marktkennis om te bepalen of de tarieven marktconform zijn. 

Onze TMS kunnen we direct tijdens het gesprek al demonstreren, of dit kan later ingepland worden. Ook hier bieden wij een laagdrempelige manier aan om kennis te maken met Transinnovate. Onze TMS mag u namelijk altijd 3 maanden volledig gratis en vrijblijvend uitproberen.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.