Transport Management Services

Deze dienst is volledig gericht op volledig ontzorgen en continue verbeteren van uw transport

Innovatieve Transport Management Software

Heeft u geen eigen TMS dan starten we het proces met inrichten van innovatieve transport management software. Hiermee krijgt u volledig inzicht in tarieven van uw logistieke partners, plaatst u handmatig of automatisch transportorders en indien nodig vraagt u ad hoc spottarieven aan. Wij zorgen dat uw offertes en dieseltoeslagen te aller tijde up-to-date zijn en staan in direct contact met uw logistieke partners. Voor meer informatie zie: Transport Management Software.

Feitelijk komt het erop neer dat u transportorders plaatst en (lagere) transport facturen van uw logistieke partners betaalt. Wij doen de rest en zijn aanspreekpunt voor uw logistieke partners. Deze dienst is gericht op het volledig ontzorgen en continue verbeteren. Wij krijgen geen provisie van logistieke dienstverleners en werken dus onafhankelijk om úw doelen te realiseren.

Transport Tenderen

In overleg evalueren we samen of service en kwaliteit nog aansluiten bij uw bedrijfsvoering en in welke mate uw tarieven nog marktconform zijn. Indien nodig en in overleg voeren we een tender traject uit. Vanuit onze onafhankelijke positie zorgen wij er doorlopend voor dat de door u gewenste kwaliteit en service tegen de zo laagst mogelijke tarieven worden gerealiseerd. Voor meer informatie zie: Transport Tendering.

Alle voordelen

Gegarendeerd tijd en geld besparen!

Direct besparen

Wij garanderen besparingen in transportkosten en kostbare tijd in uw operatie. Tijdens de gratis trial fase bepalen we altijd de Return on Investment.

Gratis uitproberen

Omdat wij uw portal binnen één tot drie dagen operationeel kunnen hebben, kunt u deze altijd 3 maanden geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Geen voorinvestering

Voor onze transport management systemen zijn geen voorinvesteringen nodig. We werken altijd met een lage licentieprijs die afhangt van welke modules nodig zijn.

Modulair

Door de modulaire opzet zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk blijft, aan de andere kant houden we de software daarmee betaalbaar. Pay for what you need!

Inclusief support

Wij helpen u met het opzetten van uw omgeving, het aansluiten van uw logistiek dienstverleners, het invoeren van uw offertes en het trainen van uw gebruikers.

Overal toegang

Met onze goed beveiligde cloud based Software as a Service (SaaS) oplossing heeft u overal toegang tot uw transportomgeving. Het enige dat u nodig heeft is een goed wachtwoord. 

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek

Bekijk onze blogs voor meer verdieping

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar!

Reactie binnen één werkdag

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools.

Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch.

Neem vrijblijvend contact op

Wij onderscheiden ons met marktkennis en ervaring in combinatie met onze software tools. Onze aanpak is vooral concreet en pragmatisch. Wij komen graag in gesprek met u over uw uitdagingen en lichten vrijblijvend toe hoe wij u met onze data gestuurde analyses en/of software applicaties kunnen ondersteunen.

Probeer nu 90 dagen gratis