Automotive

Transinnovate en de automotive sector

Zowel onze dienstverlening voor het slim inkopen van transport, als onze transport management software zijn geschikt voor alle branches. Uiteraard zijn er per branche verschillende aandachtspunten op het gebied van transport. 

In de automotive branche is veiligheid een hot topic en spelen er vaak just in time leveringen. Een hoge service graad en tijdige communicatie in het geval van vertragingen vanuit de dienstverlener zijn in de automotive branche net even belangrijker. Logistieke dienstverleners met een hoge servicegraad en klantkennis maken in deze branche dan ook het verschil. 

Met onze ervaring, markt- en proceskennis van de automotive branche, wordt een inkoopproces of TMS implementatie met Transinnovate altijd een succes. 

Gratis Adviesgesprek

In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij uw huidige logistieke setup, de bijbehorende complexiteit, de uitdagingen en alle wensen op gebied van transport en logistiek. Aan de hand hiervan lichten wij onze transportmanagement filosofie toe en waar onze inkoop dienstverlening en/of TMS applicatie aansluit. 

Wij verduidelijken voor uw specifieke geval waar Transinnovate zich kan onderscheiden en waarde zal toevoegen. Indien er genoeg aanknopingspunten zijn, worden eventuele vervolgstappen besproken. Soms kan de uitkomst van een gesprek zijn dat we een gratis benchmark uitvoeren op een relevant deel van het zendingsprofiel, wij noemen dit ook wel een QuickScan. We gebruiken dan onze marktkennis om te bepalen of de tarieven marktconform zijn. 

Onze TMS kunnen we direct tijdens het gesprek demonstreren, of dit kan later ingepland worden. Ook hier bieden wij een laagdrempelige manier aan om kennis te maken met Transinnovate. Onze TMS mag u namelijk altijd 3 maanden volledig gratis en vrijblijvend uitproberen.

50 tips hoe je direct 30% op transportkosten kan besparen

Meer kennis opdoen op gebied van optimaliseren of managen van transport? In onze transport wegwijzer vertellen we je meer!

  • Het minimaliseren van transportkosten
  • Het verkrijgen van inzichten in de huidige transportkosten
  • Belangrijke kennis & trends in de markt
  • Het slimmer en efficiënter inrichten van logistiek